Trabzon'un 2010 yılı faaliyetleri!

Trabzon Belediye Meclisi, Trabzon Belediyesi'nin 2010 yılı faaliyet raporunu onayladı.  Yasa gereği Meclis Başkanvekili Nusret Onur'un başkanlık ettiği Belediye Meclisi Toplantısında, meclis üyeleri faaliyet raporu üzerindeki görüş ve düşüncelerini dile g

Trabzon'un 2010 yılı faaliyetleri!

Trabzon Belediye Meclisi, Trabzon Belediyesi'nin 2010 yılı faaliyet raporunu onayladı.

 

Yasa gereği Meclis Başkanvekili Nusret Onur'un başkanlık ettiği Belediye Meclisi Toplantısında, meclis üyeleri faaliyet raporu üzerindeki görüş ve düşüncelerini dile getirdi. Belediye birim müdürleri ile başkan yardımcılarının da hazır bulunduğu toplantıda, CHP Grup Başkanvekili Turgay Şahin ile AK Parti Grup Başkanvekili Fahrettin Aksoy, rapor hakkındaki görüş ve önerilerini aktardı.

 

Meclis üyelerinin rapor üzerindeki sorularını, eleştirilerini ve önerilerini not alan Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, yaptığı konuşmada, halkın kendilerine yüklediği sorumluluğun bilinci ve idrakiyle, Trabzon'u geleceğe taşıyacak projeleri hazırlayarak takipçisi oldukları ve projeleri gerçekleştirmek için gece gündüz çalıştıklarını söyledi.

 

Projelerin söz değil kağıt üzerinde hazırlanarak belirli bir zemine oturtulması gerektiğini ifade eden Gümrükçüoğlu, ''Halkımıza olan saygı ve sorumluluğu unutmayarak hazırladığımız projeleri gerçekleştirmek için bakanlıkların kapılarını aşındırarak talepkar olduk. Gelinen noktada vatandaşlarımıza verdiğimiz sözleri bir bir hayata geçiriyoruz. Bunu Belediye Meclisimizle birlikte yapıyoruz'' dedi.

 

Konuşmaların ardından yapılan oylamada belediyenin 2010 yılı faaliyet raporu onaylandı. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel