"Trabzon'u yatırıma boğacağız"

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Süleyman Soylu, "Etrafındaki bütün ülkelerde krizler olmasına rağmen Türkiye ayakların üzerinde sağlam duruyor. Türkiye'yi yıkmak, çökertmek istediler. Ama 13 yıldır doğru adımlar atıldığı için doğru stratejiler belirlendi

"Trabzon'u yatırıma boğacağız"
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Süleyman Soylu, "Etrafındaki bütün ülkelerde krizler olmasına rağmen Türkiye ayakların üzerinde sağlam duruyor. Türkiye'yi yıkmak, çökertmek istediler. Ama 13 yıldır doğru adımlar atıldığı için doğru stratejiler belirlendiği için Allah'a şükürler olsun Türkiye bugün dimdik ayaktadır" dedi.
 
Soylu, Trabzon'da seçim çalışmaları kapsamında sırasıyla Araklı, Beşikdüzü ve Of'ta miting düzenledi.
 
Soylu, vatandaşlara hitaben yaptığı konuşmada, 7 Haziran seçimlerinin bir kader seçimi olduğunu ifade etti.
 
AK Parti'ye karşı bir çok kesimin bir araya geldiğini vurgulayan Soylu, "Hep beraber bir araya geldiler. Selahattin Demirtaş'ı bugün cicileyip, süsleyip, sazcı, sözcü bir adam olarak, bir popstar olarak sunmaya çalışıyorlar. Dün Ekmelettin diye bir adamın çatısı altına girdiler, bugün Selahattin diye bir adamın çatısı altında medet unmaya çalışıyorlar" şeklinde konuştu.
 
Soylu,Türkiye'nin çok önemli bir seçime gittiğini belirterek, 13 yıldır Türkiye'nin üzerine koyduğu itibarın yarın çok daha yükseleceği bir seçime gidildiğini vurguladı.
 
Türkiye'de 9 seçimdir milletin ülkedeki vesayet dönemini bitirdiğini kaydeden Soylu, şöyle devam etti:
 
"Bu gün başı açığı da kapalısı da öğretmende oluyor, doktorda oluyor. Bu gün başı açığı da kapalısı da milletvekili oluyor. Buna tahammül edemiyorlar. Türkiye'nin demokratik ve altyapı açıkları kapandı. Etrafındaki bütün ülkelerde krizler olmasına rağmen Türkiye ayaklarının üzerinde sağlam duruyor. Ekonomisi sağlam olduğu için ayaklarının üzerinde duruyor. Türkiye'yi yıkmak, çökertmek istediler. Ama 13 yıldır doğru adımar atıldığı için doğru stratejiler belirlendiği için Allah'a şükürler olsun Türkiye bugün dimdik ayaktadır."
 
Soylu, Selahattin Demirtaş'ın kendisini mahkemeye verdiğini anımsatarak, "Beni mahkemeye vermiş Selahattin Demirtaş. Çok da umrumdaydı. Ey PKK, ey KCK, ey DHKP/C, ey Selahattin Demirtaş, bize vız gelir tırıs gidersiniz. Tezgahı nasıl oluşturmuşlar görüyorsunuz dimi, Gezi olaylarında yıkamadılar, 17-25 Aralık darbe girişimlerde yıkamadılar, 6-7 Ekim olaylarında yıkamadılar, Ekmelettin çatısında yıkamadılar, bugün Selahattin çatısında yıkmaya çalışıyorlar. Buna müsaade etmeyin" dedi.
 
7 Haziran akşamı senin halin harap, Ey Selahahtin Demirtaş seni Aydın Doğan da kurtaramayacak. Sen bizle uğraşıyorsunda senin daran bize hafif gelir. millet bunun hesabını 7 Haziran akşamı soracak.
 
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun döneminin bittiğini savunan Soylu, şunları söyledi:
 
"Kılıçdaroğlu için son 5 gün. Geçen seçimin altında oy alırsan istifa edecek misin diye çağrı yaptım. Geçen seçimin altında oy alacak ve pazar günü akşamı Cumhuriyet Halk Partisi'nin genel merkezine dahi gidemeyecek. Gerçi üzülürmüyüm, üzülürüm. Nerede bulacağız onun gibi muhalefeti."
 
Soylu Trabzon ile ilgili de şunları söyledi:
 
"Trabzon'da geldiğimden beri elektrik ve enerji meselesiyle karşılaştım. Hiç merak etmeyin benim adım Süleyman Soylu ise pazartesinden sonra benim onlara göreceğim hesabım var. Sen yaylaya, köye naz edeceksin. Niye aldın bu işi o zaman. Milletimize dert çektirmeye kimsenin hakkı yoktur. Kim milletimize dert çektirmeye çalışıyorsa kim olursa olsun, karşısında bizi bulacaktır.
 
Trabzon'a Güney Çevre Yolu yapıyoruz, Giresun'dan Rize Sınırına kadar. Kimeye söylemiyoruz bunu gizli söylüyoruz,Çevre yolu Ordu'da Giresun'da Artvin'de yapılıyor. Aslında biz neyi yapmak istiyoruz bliyor musunuz Karadeniz otoyolunu yapıyoruz. Bunu çaktırmadan yapıyoruz. Trabzon'a denizin üstüne yeni bir havalimanı yapıyoruz. Trabzon Erzincan Demiryolunu yapıyoruz. Zigana Tünelini yapıyoruz. Salmankaş tünelinin ikşnci tüpünü yapıyoruz. Şehir hastanesini yapıyoruz. Dünyanın hayran kalacağı bir şehir hastanesi yapıyoruz Trabzon'a.  Karadeniz Teknik Üniversitemizin yanında yeni bir üniversite Akçaabat'ta yapacağız. Bir taraftan Atasu barajını yaptık, Karakaya barajını yapacağız. TRabzınumuzu bir turizm bölgesi haline getireceğiz. Trabzon'un her yeri turizm bölgesi, her yeri cazibe merkezi olacak, iş sağlayacak, istihdam saylayacak bölece çok güçlü bir Trabzon olacak. Trabzon'da 12 ay turizm olacak. Trabzon uluskarrasaı öğrenci merkezi olacak. Böylece yapacaklarımız ev projeler ve yatırımlarla Trabzon'u yatırıma boğacağız"

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler