Trabzon'u soydular

Haber61 – Haber Merkezi – Trabzon’un Araklı, Akçaabat, Of ve Ortahisar İlçelerinde hırsızların hafta sonu mesaileri uzun sürdü. 155 Telefonlarına sürekli hırsızlık ile alakalı ihbar alan polis ekipleri çok geçiklmeden olaya müdahele ederken evlerde gerçek

Trabzon'u soydular

Haber61 – Haber Merkezi – Trabzon’un Araklı, Akçaabat, Of ve Ortahisar İlçelerinde hırsızların hafta sonu mesaileri uzun sürdü. 155 Telefonlarına sürekli hırsızlık ile alakalı ihbar alan polis ekipleri çok geçiklmeden olaya müdahele ederken evlerde gerçekleşen hırsızlıklarda vatanşların tetbir almadığı dikkatlerden kaçmadı. Uzmanlar vatandaşları yine uyararak kapı ve balkon kapılarının kapanması konusunda uyarılarda bulundu.

Akçaabat İlçesi Söğütlü Mevkiinde A.Ö’ye ait eve giren hırsızlar; evden 7 adet çeyrek ve 1 adet reşat altını, 2 adet altın bileziği, 1 adet altın alyans ile kolyeni, 400 Türk lirasını ve 50 Euro parayı alarak kayıplara karıştı. Polis ekipleri olayla alakalı soruşturma başlattı.

Araklı İlçesinde G.U, isimli hırsız 4 ayrı işyerine girerek malzemeleri çaldıktan sonra kayıplara karıştı. Güvenlik Kamera görüntülerinden yapılan tespitlerde; Bir mağazadan 500 TL değerinde hırdavat malzemesi, yaklaşık 200 TL değerinde tabure ile sandalye,1 adet radyo çalar ve yine 4 adet tabure çaldı. Şahsın adresine polis ekipleri baskın düzenledi. G.U, çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Ortahisar ilçesinde eve giren hırsızlar; A.Ş’ye ait 78 adet cumhuriyet altını, 17 adet çeyrek altını ile 3 adet toplam ağırlığı 73 gram olan bileziklerinin çalarak kayıplara karıştı. Taksim Polis Merkezine giden talihsiz A.Ş, olayla alakalı şikayetçi oldu.

Of İlçesinde F.K’ya ait bir dükkana giren hırsızlar 12 Bin TL değerinde bakır kazanları çalarak kayıplara karıştı. Camı kırarak bakır malzemeleri çalan hırsızlardan F.K, şikayetçi oldu. Polis ekipleri olayla alakalı soruşturma başlattı. 

Öte yandan hırsızları yakalayan polis ekipleri mahkemeye sevk ettiğinde gerekli cezai işlem uygulanmayınca şahıslar serbest kalıyor. Bu durumu kendi lehlerine hırsızlar çalmaya devam ediyor.  

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler