Trabzon'u sevmek TS'yi sevmektir

Kahvaltılı toplantıya Bayraktar’ın yanı sıra milletvekili adayları Devlet Bakanı Faruk Nafiz Özak, Aydın Bıyıklıoğlu, Safiye Seymenoğlu ve Salih Cora, AK Parti Trabzon Milletvekili Mustafa Cumur, AK Parti İl Başkanı Adnan Günnar ile Varlıbaş Holding Yönet

Trabzon'u sevmek TS'yi sevmektir

Kahvaltılı toplantıya Bayraktar’ın yanı sıra milletvekili adayları Devlet Bakanı Faruk Nafiz Özak, Aydın Bıyıklıoğlu, Safiye Seymenoğlu ve Salih Cora, AK Parti Trabzon Milletvekili Mustafa Cumur, AK Parti İl Başkanı Adnan Günnar ile Varlıbaş Holding Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Varlıbaş da katıldı.

AK Parti Akçaabat Gençlik Kolları tarafından Saray Köfte ve Balık’ta düzenlenen kahvaltıda konuşan Erdoğan Bayraktar, gençlere seslenerek “Değerli gençler Türkiyemiz kalkınıyor, Türkiyemiz gelişiyor, Türkiyemiz dünya milletleri arısında kendi tarihi derinliğine kendi misyonuna uygun bir boyut yakalıyor. Bugün Türkiye’nin geldiği nokta 8,5 yılda demokratik iyileşmeler, idari iyileştirmeler, anayasa düzenlemeleri ve yasal düzenlemelerle Türkiye gerçekten kalkınma için gelişme için çok ciddi bir ortam yakalamıştır. Artık Türkiye dünya tarafından dünya devletleri ve milletleri tarafında çok dikkatle izlenmektedir. Bundan önce bundan 8-9 yıl önce IMF’den gidip borç alarak maaşları ödemek veya borç alarak yeni borçları kapatmak için yalvarırken bugün IMF ye olan borcumuz 5 milyara düşmüştür. 2012 yılı sonunda da borcumuz tamamen bitecektir” dedi.

“Hamasi ifadelere, milliyetçi sloganlara ve yapılamayacakları ‘yaparız’ diyenlere kanmamamız lazım” diyen Bayraktar “Bugün muhalafet tarafından ifade edilen ve iktidara gelme ihtimali çok zayıf olan kesimler atabildiğine atıyorlar. Ne yapacaklar, yine paranın arkasına altı sıfır daha ekleyecekler. IMF’ye borcumuzu katlayacaklar. Ne yapacaklar şimdi hazine de 90 milyar küsur para birikti. AK Parti iktidara geldiği zaman 20 milyar dolar para vardı şimdi 90 milyar küsur para var, har vurup harman savuracaklar. Bundan önce yapıldığı gibi. Türkiye sizin istikbaliniz için sizlerin kuracağı yuvalar ve çocuklarınız için çok önemli bir boyut kazanmıştır. Biz fotoğrafın büyüğüne bakmak zorundayız. Ufak tefek meselelere ufak tefek kırgınlıklara bakamayız. Büyük düşünmek zorundayız Türkiye gerçekten sorumlu insanların omuzlarında bilgili insanların omuzları üzerinde, üreten insanların omuzları üzerinde kalkınabilir. Bu bakımdan yakalamış olduğumuz bu istikrara sahip çıkmalıyız. Biz hamasi ifadelere boş laflara kulak asmayacağız” diye konuştu.

Erdoğan Bayraktar, “Trabzon’u sevmek; Trabzonsporu sevmek ve Akyazı Projesi’ni bitirmektir” diyerek “Akyazı Projesi’ne engel olmak değil. Akyazı Projesi’ne engel olmaya çalışacaksın, ‘mahsuru var’ diyeceksin. Yüzde 90 faydanın önüne yüzde 10 mahsurları koyacaksın. Trabzon’la Akçaabat’ın bütünleşmesini engellemeye çalışacaksın, Trabzon’un Büyükşehir, pırıl pırıl bir fotoğraf vermesini engelleyeceksin. Sonra ben milliyetçiyim diyeceksin. Milliyetçilik çalışkanlıktır” ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Bölgesel