Trabzon'u heyecanlandıran haber

Trabzon'un gündemine bomba gibi düşen balon haber.Kimliği henüz belirlenemeyen bir vatandaşın "Trabzon Öğretmen evinde silahlı bir şahıs içeridekileri rehin aldı" şeklinde ki sözleri üzerine, Trabzon'da heyecanlı dakikalar yaşandı.Olayı araştırmadan sadec

Trabzon'u heyecanlandıran haber

Trabzon'un gündemine bomba gibi düşen balon haber.

Kimliği henüz belirlenemeyen bir vatandaşın "Trabzon Öğretmen evinde silahlı bir şahıs içeridekileri rehin aldı" şeklinde ki sözleri üzerine, Trabzon'da heyecanlı dakikalar yaşandı.

Olayı araştırmadan sadece duyumlar üzerine haber yapan bazı yerel internet siteleri de bu balon haberin mağduru oldular. 

Flaş manşetleriyle verilen bu haber çok geçmeden emniyet kaynaklarından yalanlandı. İlgili haber siteleride sayfalarından haberi kaldırdı.

Bizler haber61 olarak meslektaşlarımızı bu tür kazalara uğramamaları için biraz daha dikkat davet ediyor, en azından toplumda infial yaratacak bu tür haberlerle ilgili daha duyarlı, daha araştırmacı olmaya davet ediyoruz.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Bölgesel