"Trabzon'u hakettiği yere ulaştıracağız"

AK Parti Trabzon Milletvekili aday adayı Mahir Küçük, ziyaretlerine ara vermeden devam ediyor. Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç ve AK Parti Ortahisar Belediye Başkanı Temel Altun

"Trabzon'u hakettiği yere ulaştıracağız"

AK Parti Trabzon Milletvekili aday adayı Mahir Küçük, ziyaretlerine ara vermeden devam ediyor. 
Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç ve AK Parti Ortahisar Belediye Başkanı Temel Altunbaş’ı ziyaret eden 25. dönem milletvekilliği aday adayı Küçük, Trabzon’u hak ettiği yerlere ulaştıracaklarını söyledi.
Küçük, “AK Parti'de bu sürece şimdi siyasi manada katkıda bulunmak benim için bir görev, bir onur ve gurur kaynağı olacaktır. İnşallah, birlik ve beraberlik içinde inançla, azimle ve kararlılıkla çalışarak başta siz değerli hemşehrilerimin hayır duaları ve parti teşkilatlarımızın desteğiyle Trabzon’umuzu hak ettiği yerlere ulaştıracağız” dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel