Trabzon'u gezdi,inceledi!

Fener Rum Patriği Bartholomeos, Trabzon'da eskiden kilise olarak kullanılan Ayasofya Müzesi, Ortahisar Camisi ve Yenicuma Camisi'ni ziyaret etti.Ayasofya Müzesi duvarlarındaki tarihi yazıları inceleyen ve basın mensuplarına müze önünde poz veren Bartholom

Trabzon'u gezdi,inceledi!

Fener Rum Patriği Bartholomeos, Trabzon'da eskiden kilise olarak kullanılan Ayasofya Müzesi, Ortahisar Camisi ve Yenicuma Camisi'ni ziyaret etti.

Ayasofya Müzesi duvarlarındaki tarihi yazıları inceleyen ve basın mensuplarına müze önünde poz veren Bartholomeos, Ortahisar Camisi'nde de incelemelerde bulundu. Patrik'in cakmiyi ziyaret ettiği sırada namaz kılan vatandaşlar ilginç bir görüntü oluşturdu. Bartholomeos, Yenicuma Camisi'nin önünde de kendisiyle fotoğraf çektirmek isteyen çocukların isteğini kırmadı, ardından çocuklara 100 lira dondurma parası verdi. Son olarak Boztepe semtindeki Kızlar Manastırı'nı inceleyen Bartholomeos, geceyi geçirmek üzere Maçka ilçesindeki oteline döndü.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel