Trabzon'u en büyük sıkıntıları!

Haber61.Net - Haber Servisi - Son dönemlerde Trabzon'u istila eden yurtsuz Suriyelilerin nereden geldiğini araştıran haber61 ekibi büyük bir şok yaşadı. Trabzon emniyetine getirilen yabancı uyruklu vatandaşlar buradaki parmak izi ve pasaport kontrolünün a

Trabzon'u en büyük sıkıntıları!

Haber61.Net - Haber Servisi - Son dönemlerde Trabzon'u istila eden yurtsuz Suriyelilerin nereden geldiğini araştıran haber61 ekibi büyük bir şok yaşadı. Trabzon emniyetine getirilen yabancı uyruklu vatandaşlar buradaki parmak izi ve pasaport kontrolünün ardından tekrar serbest bırakılırken Trabzon Valiliğinin de yapmış olduğu açıklamanın sadece toplumu sakinleştirmek üzere olduğu öğrenildi.

Trabzon'a ve bölgeye gelerek dilencilik yapan bu kişilerin İstanbul'dan Trabzon'a geldikleri burada bir süre dilendikten sonra kenti terk ederek başka bir yere gidecekleri öğrenildi. Suriyelilere yaptırım uygulamayan Trabzon Valiliğinin gerekçesi de ortaya çıktı. Ankara Hükümeti Suriyeli mültecilere 99 ile başlayan vatandaşlık numarası verdiği bu numara ile birlikte Türkiye'deki her şey den Türk vatandaşları gibi yararlandıkları öğrenildi.

Bu durum böylede olunca Trabzon Valiliğinin eli kolu bağlanmış oldu. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Bölgesel