Trabzon'u dalgalar ne hale getirdi!

 Trabzon’da kuzeyden esen şiddetli rüzgar yer yer 5 metreye ulaşan dalgalar Faroz limanında bulunan bazı teknelerin batmasına neden olurken, bazı balıkçı gemileri de olumsuz etkilendi.  Şiddetli dalgalar nedeniyle taş ve pisliklerle dolan Karadeniz sahil

Trabzon'u dalgalar ne hale getirdi!

 

Trabzon’da kuzeyden esen şiddetli rüzgar yer yer 5 metreye ulaşan dalgalar Faroz limanında bulunan bazı teknelerin batmasına neden olurken, bazı balıkçı gemileri de olumsuz etkilendi.  Şiddetli dalgalar nedeniyle taş ve pisliklerle dolan Karadeniz sahil yolundaki yürüyüş yolunda ise temizlik işçileri yoğun mesai gösterdiler.

Dün gece saatlerinden itibaren etkisi sürdüren şiddetli rüzgar nedeniyle 5 metreyi bulan dalgalar sonrası Faroz Balıkçı Limanında su alan bazı balıkçı tekneleri denize battı. Bazı balıkçı gemilerinde ise av malzemeleri zarar gördü. Şiddetli rüzgar sonrası oluşan dalgalardan Karadeniz sahil yolundaki yürüyüş ve koşu yolu da nasibini aldı. Denizden yükselen dalgalar sonrası taş ve çöplerle dolan yolu çok sayıda temizlik personeli, temizlemeye çalışmak için bir hayli çaba gösterdi. Dalgalar şiddetlenmesi nedeniyle yolda koşu yapan bazı vatandaşlar ise zor anlar yaşadı.

Faroz Balıkçı Limanı’nda yaşananlara şahit olan İlhan Sağnak, son zamanların en büyük deniz felaketlerinden birini yaşadıklarını belirterek, “Gece etkili olan rüzgar sonrası burada dev dalgalar oluştu. Bu limanda bugüne kadar böyle dalgalar görmemiştik. Çoğu arkadaşımızın sandalı battı ve eşyaları batmış vaziyette. Arkadaşlarımız mağdur durumdalar. Son zamanların en büyük deniz felaketlerinden birini yaşıyoruz” dedi.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel