Trabzon'u başarıya boğdular

Balkan Şampiyonasın’da Trabzon’u gururlandırdılar.Bu yıl Sakarya’da gerçekleştirilen 3. Açık Balkan Wushu Şampiyonası’nda Trabzonlu sporcular damga vurdu. Oldukça başarılı mücadele ortaya koyan sporcular bu başarılarını da madalyalar ile süsledi. Antrenör

Trabzon'u başarıya boğdular

Balkan Şampiyonasın’da Trabzon’u gururlandırdılar.

Bu yıl Sakarya’da gerçekleştirilen 3. Açık Balkan Wushu Şampiyonası’nda Trabzonlu sporcular damga vurdu. Oldukça başarılı mücadele ortaya koyan sporcular bu başarılarını da madalyalar ile süsledi. Antrenörler İskender Oflu, Bülent Samat ve Bünyamin Hayırlıoğlu eşliğinde şampiyonalara hazırlanan sporcular çok disiplinli ve uzun çalışma temposu sonrası bu başarıya ulaştıklarını vurguladı.

Antrenör İskender Oflu ise yaptığı açıklamada “Balkan şampiyonasına 10 ülkeden 400 sporcu katıldı. Bizde Trabzon’dan 12 sporcu ile bu şampiyonada yerimizi aldık. Maçlar oldukça güzel ve zevkli geçti. Uzun zamandır sporcularımız ile bu şampiyonada başarılı olmak için hazırlandık. Ve emeğimizin de karşılığını aldığımızı düşünüyorum. Bizlere bu başarıları yaşatan tüm sporcularıma canı gönülden teşekkürlerimi sunuyorum” şeklinde açıklama yaptı.

 

img-20140618-wa0002.jpg

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel