Trabzonspor'un efsaneleri kitap oldu

Trabzonlu teknik adam ve gazeteci-yazar Arif Sırtkaya, 50 efsane futbolcunun hayatını kaleme aldığı kitabının imza gününde, Trabzonspor'un efsane futbolcularıyla buluştu.Teknik adamlığının yanı sıra spor yorumculuğu da yapan Sırtkaya, hem Trabzonspor’da ş

Trabzonspor'un efsaneleri kitap oldu

Trabzonlu teknik adam ve gazeteci-yazar Arif Sırtkaya, 50 efsane futbolcunun hayatını kaleme aldığı kitabının imza gününde, Trabzonspor'un efsane futbolcularıyla buluştu.

Teknik adamlığının yanı sıra spor yorumculuğu da yapan Sırtkaya, hem Trabzonspor’da şampiyonluk yaşayan başkanlar hem de şampiyonluğu bir dönem sıradanlaştıran efsaneler ile dünü ve bugünü anlatan 'Türk Futbolu’nda Devrim Gerçekleştiren Trabzorspor Efsaneleri' isimli kitabı için Trabzonspor Profesyonel Futbolcular Derneği'nde imza günü düzenledi. Kitaba konu olan futbolcularla bir araya gelen Trabzonlu teknik adam ve gazeteci-yazar Arif Sırtkaya, eserini imzalayarak, Trabzonspor'da efsane olmuş isimlere dağıttı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler