Trabzonsporlular Hrant Dink için yürüyecek

Trabzonspor taraftarları Hrant Dink’in öldürülüşünün 7. yılında, Tünel’den Agos Gazetesi’ne kadar yürüyecek. 19 Ocak’ta, saat 12.00’de Tünel’de buluşacak Trabzonspor taraftarları şu açıklamayı yaptı:“Bordo mavi renklere gönül veren; emeğe, adalete, dayanı

Trabzonsporlular Hrant Dink için yürüyecek

Trabzonspor taraftarları Hrant Dink’in öldürülüşünün 7. yılında, Tünel’den Agos Gazetesi’ne kadar yürüyecek. 19 Ocak’ta, saat 12.00’de Tünel’de buluşacak Trabzonspor taraftarları şu açıklamayı yaptı:

“Bordo mavi renklere gönül veren; emeğe, adalete, dayanışmaya ve kardeşliğe inanan Trabzonsporlular olarak; her zaman ırkçılığın-faşizmin karşısında, halkların kardeşliğinden yana olacak ve Hrant Dink için adalet istemeye devam edeceğiz. Başta Trabzonsporlu renkdaşlarımız olmak üzere, onur ve vicdan sahibi herkesi Hrant Dink için, Adalet için, katillerden hesap sormak için, halkların kardeşliği için, Buradayız Ahparig! demek için yapacağımız yürüyüşe çağırıyoruz. Hrant Dink’i unutmadık, unutturmayacağız. Adalet istiyoruz! Yaşasın Halkların Kardeşliği!”

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler