Trabzonspor’dan Hamburg çıkarması!

Bu sezon bir türlü istediği futbolu ortaya koyamayan Trabzonspor transfer arayışlarına devam ediyor.Bir çok forvet oyuncusu için girişim ve araştırma yapan bordo mavili ekip diğer mevkiler için de çalışmalarını sürdürüyor. Trabzonspor orta sahaya dinamik

Trabzonspor’dan Hamburg çıkarması!

Bu sezon bir türlü istediği futbolu ortaya koyamayan Trabzonspor transfer arayışlarına devam ediyor.

Bir çok forvet oyuncusu için girişim ve araştırma yapan bordo mavili ekip diğer mevkiler için de çalışmalarını sürdürüyor. Trabzonspor orta sahaya dinamik bir isim katmak için de arayışlarını sürdürürken ,radara Almanya’nın Hamburg kulübünde forma giyen iki Türk futbolcu Tolgay Arslan ve Kerem Demirbay takıldı.

Trabzonspor, bu sezon takımıyla 14 maça çıkarak 1 gol 2 asist üreten Tolgay için ön araştırma başlattı. Mücadeleci oyun tarzıyla dikkatlerini üzerine çeken Tolgay’ın 3 Millyon Euro civarında olması bu transferdeki sürecin zorlu olabileceğinin işareti olarak görülüyor.

Bordo mavili takımın , Tolgay’ın transferinde sorun yaşanması halinde  Hamburg’un bir diğer Türk futbolcusu Kerem Demirbay’a yöneleceği öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler