Trabzonspor’a gelin geldi!

 Trabzonspor Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri’nin sevilen personellerinden Tarık Korkmaz da evliler kervanına katıldı. Korkmaz’ı en mutlu gününde Trabzonspor personeli ve futbolculardan Tayfun Cora da yalnız bırakmadı.Trabzon’un sevilen esnaflarından merhum Mu

Trabzonspor’a gelin geldi!

 

Trabzonspor Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri’nin sevilen personellerinden Tarık Korkmaz da evliler kervanına katıldı. Korkmaz’ı en mutlu gününde Trabzonspor personeli ve futbolculardan Tayfun Cora da yalnız bırakmadı.

dugun_tayfun.jpg

Trabzon’un sevilen esnaflarından merhum Mustafa-Nesime Korkmaz’ın oğlu Tarık Korkmaz ile Arsin eşrafının sevilen  esnaflarından Yakup-Güner Çolak’ın  kızları Elif Çolak, Mimoza Düğün Salonu’nda kıyılan nikahla dünya evine girdi.  Trabzonspor Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri personeli olan çiçeği burnundaki damadı, arkadaşları ve futbolculardan Tayfun Cora yalnız bırakmadı.

Oldukça heyecanlı görünen damada kolbastıda arkadaşları destek çıktı. Trabzonspor personelinin oldukça iyi oynadığı kolbastıya ise damat ayak uyduramadı.

Tarık ve Elif’i tebrik ediyor, mutluluklar diliyoruz.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler