Trabzonspor taraftarına yakışmadı

Trabzon Meydan parkında bulunan Trabzonspor logosu ile geçtiğimiz yıl Trabzon’da yapılan Gençlik Olimpiyatları logosunu tahrip ettiler.Başta Trabzon olmak üzere Doğu Karadeniz bölgesinin uluslararası markası olan Trabzonspor’un meydan parkında bulunan Log

Trabzonspor taraftarına yakışmadı

Trabzon Meydan parkında bulunan Trabzonspor logosu ile geçtiğimiz yıl Trabzon’da yapılan Gençlik Olimpiyatları logosunu tahrip ettiler.

ic1.20120417111739.jpg

Başta Trabzon olmak üzere Doğu Karadeniz bölgesinin uluslararası markası olan Trabzonspor’un meydan parkında bulunan Logosunun üzeri karalanarak isimler ve küfür ibareli içerikler bulunması Trabzon’a gelen turistlerin gözlerinden kaçmamakta.

ic2.20120417111751.jpg

Son dönemlerde meydan parkının simgesi haline gelen Trabzonspor logosunun üzerine yazılan yazılar şehirde bulunan Trabzonspor taraftarının ne kadar duyarsız olduğunu göstermekte. 

 

ic3.20120417111800.jpg
 
 

 
ic4.jpg

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Bölgesel