"Trabzonspor Başkan adaylarına eşit mesafedeyim"

 Trabzon Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu Trabzon'un en işlek caddelerinden biri olan Kahramanmaraş Caddesi'nde esnaf ziyaretlerini sürdürdü. Trabzon'un esnaf kenti olduğunu kaydeden Başkan Gümrükçüoğlu, esnafın toplumun aynası olduğunu ve ya

"Trabzonspor Başkan adaylarına eşit mesafedeyim"

 

Trabzon Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu Trabzon'un en işlek caddelerinden biri olan Kahramanmaraş Caddesi'nde esnaf ziyaretlerini sürdürdü. 
Trabzon'un esnaf kenti olduğunu kaydeden Başkan Gümrükçüoğlu, esnafın toplumun aynası olduğunu ve yaptıkları esnaf ziyaretleri vatandaşın sorun ve isteklerini yakından öğrenme imkânı bulduklarını söyledi.
 
Ziyarette vatandaşlarla çay içip sohbet eden Başkan Gümrükçüoğlu, bir vatandaşın Trabzonspor Kulüp Başkanlığı seçimlerinde hangi adayını destekliyorsunuz sorusu üzerine Başkan Gümrükçüoğlu, bütün Başkan adaylarına eşit mesafede olduğunu kaydetti. Gümrükçüoğlu, “Bundan önce olduğu gibi bundan sonraki başkanlarımız da kulübümüzü ve Trabzonspor’u sırtlayacaktır. Tüm başkan adaylarına başarılar diliyorum. Allah muvaffak etsin. Bütün başkan adaylarını eşit görüyorum. Seçimlere karışmak bana yakışmaz. Hepsini kucaklıyorum ve başarılar diliyorum” dedi.
Ziyarette girdiği bir dükkanda mezuniyet töreni için kıyafet alan KTÜ’lü öğrencilere rastlayan Başkan Gümrükçüoğlu öğrencilere sağlıklarına dikkat etmeleri ve sigara içmemeleri tavsiyesinde bulundu. Geleceğin teminatı gençleri çok sayıp sevdiklerini kaydeden Başkan Gümrükçüoğlu öğrencilerden mutlaka bir ve ya iki yabancı dil öğrenmelerini, mastır ve doktora yapmalarını istedi.
 
“TABAKHANE’DE REKREASYON DÜZENLEMESİ İHALE AŞAMASINDA”
 
Tabakhane’deki kentsel dönüşümünün ihale aşamasında olduğunu dile getiren Başkan Gümrükçüoğlu, “Kamulaştırma ve yıkım çalışmaları devam eden Tabakhane Kentsel Dönüşümünde Yeni Cuma ile Tabakhane tarihi köprüsü arasında kalan bölümün rekreasyon ihalesi yapım aşamasına geldi ve bu işi takip etmek için Başkan Yardımcısı Cengiz Çolak’ın Ankara’da çalışmaları sürdürüyor. Proje kapsamında 685 bina yıkılacak. Yapılan görüşmeler neticesinde 479 bina sahibi ile anlaşmaya varıldı. Kamulaştırma ücreti olarak hak sahiplerine bugüne kadar 76 milyon 600 bin TL ödendi. Tabakhanede bugüne kadar 157 binanın yıkımı gerçekleştirildi” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler