Trabzonlu'ya ciddi uyarı

Trabzon Büyükşehir Belediye Meclisi temmuz ayı toplantısında konuşan Belediye Başkanı O. Fevzi Gümrükçüoğlu, vatandaşları güvenli olmayan bölgelerde kendi kendilerine yüzmemeleri uyarısında bulundu. Kum alımlarının ortaya çıkardığı ani derinliklere düşüld

Trabzonlu'ya ciddi uyarı
Trabzon Büyükşehir Belediye Meclisi temmuz ayı toplantısında konuşan Belediye Başkanı O. Fevzi Gümrükçüoğlu, vatandaşları güvenli olmayan bölgelerde kendi kendilerine yüzmemeleri uyarısında bulundu. Kum alımlarının ortaya çıkardığı ani derinliklere düşüldüğünde boğulma tehlikesiyle karşı karşıya kalınabileceğini kaydeden Gümrükçüoğlu, “Bazen yüzme bilmek bu tür vakalar karşısında yeterli olmayabiliyor” dedi.
 
TRABZON Büyükşehir Belediye Meclisi Temmuz ayı toplantısını gerçekleştirdi. Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, konuşmasında boğulma vakalarına karşı vatandaşları uyardı.
 
Gümrükçüoğlu, meclisin açılışında yaptıkları çalışmalar hakkında meclis üyelerine bilgi verirken, “23.7 km uzunluğundaki dev Kanuni Bulvarı’nda Bahçecik tünelinin de yapımına başlandı. Ramazan etkinliklerimiz devam ediyor. Bu yıl Yenimahalle İpekyolu Fuar alanında 6.’sını düzenlediğimiz Ramazan etkinlikleri ile bugüne kadar 8 ilçede gerçekleştirdiğimiz sokak iftarları vatandaşlarımız tarafından yoğun ilgi görüyor” dedi.
 
GÜMRÜKÇÜOĞLU, BOĞULMALARA KARŞI UYARDI
 
Yaz aylarının gelmesiyle boğulma vakalarının arttığına dikkat çeken Başkan Gümrükçüoğlu, “Boğulmalar nedeniyle çok üzülüyoruz. Vatandaşlarımız çok güvenli olmayan bölgelerde kendi kendilerine yüzmeye yönelmemeleri hele hele T diye tabir edilen dolguların denizin kış hareketleri ile birlikte ve bazen kontrol edilememiş olan kum alımlarının ortaya çıkardığı ani derinliklere vatandaşlarımız düştüklerinde yüzme biliyor olmalarını ifade etmelerine rağmen boğulma vakaları ile karşılaşmaları ihtimali oluyor. Bu nedenle çok güvenilir yerlerde denize girilmesini bütün Trabzon halkına ve Trabzon dışından misafir olarak gelenlere bunu hatırlatmayı borç biliyorum” ifadelerini kullandı.
 
AVUKATLAR 2’DEN 3’E ÇIKARILIYOR
 
Trabzon Büyükşehir Belediyesi’nin sözleşmeli olarak çalıştıracağı avukat sayısı ise Gümrükçüoğlu’nun önerisi ile 2’den 3’e çıkartılıyor. Gümrükçüoğlu, Trabzon’un büyükşehir olmasıyla hizmet alanının büyümesini gerekçe gösterirken konuyla ilgili önerge Plan Bütçe Komisyonu’na havale edildi. Gündem maddeleri ilgili komisyonlara havale edilirken meclis bugün 14.00’da yeniden toplanacak.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Bölgesel