Trabzonlunun Sağlığı zor durumda

Son dönemlerde cep telefonu insanlığın vazgeçilmezleri arasında yerini alıyor.GSM firmaları ise insanlığın bu vazgeçilmez tutkusunu kendi çıkarları doğrultusun da ekonomik kazanç sağlamak için elinden geleni yapıyor.Bu kampsam da rakip GSM firmalar birbir

Trabzonlunun Sağlığı zor durumda

Son dönemlerde cep telefonu insanlığın vazgeçilmezleri arasında yerini alıyor.

GSM firmaları ise insanlığın bu vazgeçilmez tutkusunu kendi çıkarları doğrultusun da ekonomik kazanç sağlamak için elinden geleni yapıyor.

Bu kampsam da rakip GSM firmalar birbirleriyle yarışmak için Türkiye’nin tüm şehirlerinin sokaklarına, mahallelerine ve yaşam merkezlerinin hemen hemen tamamına Baz istasyonları yerleştirerek insan sağlığını hiçe sayıyor.

Bu sağlıksız ve kontrolsüz şekilde kent sokaklarına yerleştirilen Baz İstasyon kurbanı olan Trabzon ise diğer şehirlere göre başı çeken konumda.

Hemen hemen her sokağında her mahallesi ve toplu yaşam merkezlerinde Baz istasyonu bulunan Trabzon içinde yaşayan halklarının sağlığını da zor durumda bırakıyor.

Kontrolsüz ve mantar gibi her köşe başında görmeye başladığımız Baz istasyonlarının kontrolleri yapılmaz ise Trabzon’un kent sağlığı için çok vahim bir durum olacağı ifade ediliyor.   

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel