"Trabzonlu'nun olduğu her yerde varım"

Aday olduğu günden itibaren teşkilat ziyaretleri, basın ve sivil toplum örgütleri ziyaretleri ile toplumun her kesiminde var olduğunu gösteren Avukat Ayşe Sula Köseoğlu Ankara’da 9.’cusu düzenlenen Trabzon günlerinde de varlığını hissettirdi.  Trabzon gün

"Trabzonlu'nun olduğu her yerde varım"
Aday olduğu günden itibaren teşkilat ziyaretleri, basın ve sivil toplum örgütleri ziyaretleri ile toplumun her kesiminde var olduğunu gösteren Avukat Ayşe Sula Köseoğlu Ankara’da 9.’cusu düzenlenen Trabzon günlerinde de varlığını hissettirdi. 
 
Trabzon günlerine ilişkin görüşlerini belirten Köseoğlu, “Öncelikle Bu organizasyon başlamasında ve devamında çok büyük emekleri olan Bakanımız Sayın Faruk Nafiz Özak’a şükranlarımızı sunuyorum. Geleneklere sahip çıkmak ve yaşatmak, ortak mutluluklar yaratmak için bu tür organizasyonlara ihtiyaç olduğunu, bu organizasyonun zenginleşen bir içerikle yaşatılmasının, desteklenmesinin ne kadar önemli olduğunu biliyorum. Bu organizasyon da Başkent’te ilimizin tanıtımı için çok güzel ve başarılı bir organizasyondur. Bu yıl 9. Düzenleniyor ve Trabzon bu şehir günlerinin düzenlenmesinde öncü bir rol üstlenmiştir. Biz Trabzon’lular öncü kimliğimizle tanınan bir şehiriz, bu organizasyon da bunun en güzel örneğidir. Ben de Trabzon’un ve Trabzon’lunun olduğu her yerde varım” dedi.
 
Köseoğlu standları tek tek gezerek, gerek Trabzon’dan gelen gerekse Ankara’dan gelen hemşehrileriyle konuşarak onlardan desteklerini istedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel