Trabzonlu'nun haklı isyanı

Haber61.Net – Haber Servisi – Trabzon’un Ortahisar İlçesi Cumhuriyet Mahallesinde bulunan Zeytinlik Caddesi esnafı otoparklar nedeni ile isyan bayrağını çekti. Bir süre önce resmi anlaşmazlıklar nedeni cadde üzerinde bulunan otopark kapatılınca sürücüler

Trabzonlu'nun haklı isyanı

Haber61.Net – Haber Servisi – Trabzon’un Ortahisar İlçesi Cumhuriyet Mahallesinde bulunan Zeytinlik Caddesi esnafı otoparklar nedeni ile isyan bayrağını çekti. Bir süre önce resmi anlaşmazlıklar nedeni cadde üzerinde bulunan otopark kapatılınca sürücüler araçlarını dükkanların önüne çekiyor. Esnafta bu durum karşısında mağdur olduklarını dile getirerek yetkililerden yardım istiyor. Boş olan otoparka içerisinde çay içen esnaf dükkanlarının önünde bulunan araçlara bakarak zaman geçiriyor.

Cadde esnafı, “ Bu durumu çözmeleri gerekli. Merkezde işi olan Tanjant üzerinden gelerek buraya aracını sokarak gidiyor. Burada en fazla etkilenen ve mağdur olan bizleriz burada kalıyoruz. Araçlar dükkanlarımıza girecek olan müşteriyi de etkiliyor. Buna bir çare bulmaları gerekli.”ifadelerine yer verdi.

Trabzon’da 83 bin araç bulunuyor ve bu araçların büyük çoğunluğu ise Trabzon’un merkez ilçesi Ortahisar ‘da bulunuyor. Trabzon’un en büyük sıkıntısı arasında otopark sorunu gelirken bu soruna bir türlü ilçe belediyeleri de dahil olmak üzere kimse çare bulamıyor. Bu nedenle Trabzon’un tüm ilçelerin de bulunan esnaf Zeytinlik Caddesi’nde olduğu gibi mağdur durumda ve yetkilileri göreve davet ediyor.

Haber : Şükrü Üçüncü

fotograf-1.20140613122726.jpg

10368395_10152467196654663_7824718551257678573_n.jpg

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel