Trabzonlunun fatura tepkisi!

Trabzon'un Karşıyaka mahallesinde bir grup vatandaş son gelen elektrik faturalarına tepki göstererek protesto etti.310 hanelik Karşıyaka Sitesi sakinleri ÇEAŞ'ın abonelerinden 'sayaç okuma parası' ve 'bakım parası' adı altında aldığı ücrete tepki gösterer

Trabzonlunun fatura tepkisi!

Trabzon'un Karşıyaka mahallesinde bir grup vatandaş son gelen elektrik faturalarına tepki göstererek protesto etti.

310 hanelik Karşıyaka Sitesi sakinleri ÇEAŞ'ın abonelerinden 'sayaç okuma parası' ve 'bakım parası' adı altında aldığı ücrete tepki göstererek yetkilileri göreve çağırdılar. Karşıyaka Sitesi sakini Tahsin Candaş, Nisan ayının başında ÇEAŞ görevlilerinin kendilerine ait sayaçları söktüklerini belirterek, "Bizim sayaçları söküp kendi sayaçlarını taktılar. Belirli bir süre sonrası gelip tekrar bizim sayaçlarımızı taktılar kendi sayaçlarını aldılar. Benim faturamda ‘önceki aylara ait olan 82 TL borcunuz var’ diyor. ‘Ödersen öde ödemezsen elektriğini keseceğiz’ diyor. Ben bu senenin 1, 2 ve 3 aylarında faturamı ödemişim. Ne zaman bana fatura gönderdi de ben onu ödemedim. Fatura harici bizden 217 TL bir ücret talep ediyorlar. Bize bir şey sordukları yok" dedi.

Bir başka site sakini İsmet Yılmaz ise faturalarını ay ay olarak zamanında ödediğini ifade ederek “Ben faturalarımı ödemişim. Hiçbir borcum yok ama bana bir liste geldi. Topladığım da 220 TL bir para çıktı. Ne olduğunu bilmiyorum" diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel