Trabzonluları fena dolandırdılar...

Trabzon Oto Galericiler sitesinde işletme sahibi Ü.İ, sahte kimlikli iki şahıs tarafından fena dolandırıldı. Orhan Tokmak ve Sıddık İnal adına düzenlenen sahte kimlikle birlikte Ü.İ'ye ait galeriye giden iki uyanık 20 Bin TL değerinde arazi aracını alarak

Trabzonluları fena dolandırdılar...

Trabzon Oto Galericiler sitesinde işletme sahibi Ü.İ, sahte kimlikli iki şahıs tarafından fena dolandırıldı. Orhan Tokmak ve Sıddık İnal adına düzenlenen sahte kimlikle birlikte Ü.İ'ye ait galeriye giden iki uyanık 20 Bin TL değerinde arazi aracını alarak kayıplara karıştı. Olayın ardından şok olan galerici Ü.İ, " Ben yandım başkası yanması."diyerek uyarıda bulundu.

Dolandırıcılar Batman'da da polis memuru A.Ö'yü aynı yöntem ile dolandırdıkları ve 30 Bin TL değerinde araç ile kayıplara karıştıkları öğrenildi. Türkiye'de çok sayıda vatandaşın aynı yöntem ile dolandırıldığını ifade eden A.Ö, " Olayın özellikle inceledim. Çalınan araçlar Hatay'tan Suriye'ye Geçerken MOBESA'ya takıldı. Burada da araçlar iç savaşta kullanılıyor."dedi. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel