Trabzonlular nüfus cüzdanı unutuyor

Trabzon'da kayıp ve buluntu eşyalar sahiplerini bekliyor. Buluntu eşyalar Trabzon Belediyesi Zabıta Müdürlüğü kasasında bekletilirken, unutulan eşyalar arasında ilk sırayı nüfus cüzdanı alıyor.Genellikle Meydan Parkı'ndaki çay bahçesi, hastane önlerinde u

Trabzonlular nüfus cüzdanı unutuyor

Trabzon'da kayıp ve buluntu eşyalar sahiplerini bekliyor. Buluntu eşyalar Trabzon Belediyesi Zabıta Müdürlüğü kasasında bekletilirken, unutulan eşyalar arasında ilk sırayı nüfus cüzdanı alıyor.

Genellikle Meydan Parkı'ndaki çay bahçesi, hastane önlerinde unutulan eşyalar, vatandaşlar tarafından bulunup Zabıta Müdürlüğü'ne teslim edilirken, 2 yıldır sahipleri bulunamayan eşyalar ise kasalarda sahiplerini bekliyor.

En çok kaybedilen nüfus cüzdanının yanı sıra, kol saati, cep telefonu, çanta, cüzdan, sağlıkkarnesi, kredi kartı, ehliyet gibi eşyalar vatandaşlar tarafından Zabıta Müdürlüğü'ne getiriliyor.

Zabıta Müdürlüğü'ndeki memurlar ise, eşya sahiplerine ait eşyanın kendilerine ait olduğu konusunda tatmin edici cevap aldıktan sonra eşyaları teslim ediyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler