Trabzonlular memleket özlemi

İstanbul Feshane’de yapılan Trabzon Günleri Etkinliğinde en çok dikkat çeken ve aktiviteleriyle kendinden söz ettiren Trabzon Belediyesi’nin standında Trabzon Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoglu sdergi dağıttı ve izdiham yaşandı.  Trabzon Beledi

Trabzonlular memleket özlemi
İstanbul Feshane’de yapılan Trabzon Günleri Etkinliğinde en çok dikkat çeken ve aktiviteleriyle kendinden söz ettiren Trabzon Belediyesi’nin standında Trabzon Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoglu sdergi dağıttı ve izdiham yaşandı. 
 
Trabzon Belediyesi tarafından hazırlanan dergi, broşür, Trabzon tanıtım CD si ile hizmet CD’lerinin bulunduğu çantalardan almak isteyen vatandaşlar standın önünde büyük kalabalık oluşturdular. 
Başkan Gümrükçüoğlu vatandaşların bu ilgisi karşısında uzun süre dergi dağıtımını sürdürdü. Vatandaşların birlikte bol bol fotoğraf çektirdiği Başkan Gümrükçüoğlu standa gelen vatandaşlarla da tek tek ilgilendi.
 
Trabzon Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu İstanbul’da yaşayan Trabzonluların memleketlerine olan özlemini bir kez daha gördüklerini ifade ederek, “Bize her Yer Trabzon sözünün ne kadar doğru bir söz olduğunu İstanbul’da da görmüş olduk. Trabzon’un suyunu içip havasını soluyan insanların burada memleketlerine adına yapılan bir etkinlikte böylesine bir coşkuyu ve katılımı ortaya koymuş olduklarından ötürü tüm hemşerilerime teşekkür ediyorum” dedi. 
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Bölgesel