Trabzonlular hiç zora gelemez!

Trafik kazalarının çok olduğu ülkemizde sürücüler kadar, yayalara da sorumluluk düşüyor. Karadenizliler ülke genelinde pratik yaşantılarıyla göze çarparlar. Bu da Karadenizlilerin pratikliği olsa gerek, Trabzon’da yayalar taşıt yolu üzerinde sorumsuzca ha

Trabzonlular hiç zora gelemez!

Trafik kazalarının çok olduğu ülkemizde sürücüler kadar, yayalara da sorumluluk düşüyor. Karadenizliler ülke genelinde pratik yaşantılarıyla göze çarparlar. Bu da Karadenizlilerin pratikliği olsa gerek, Trabzon’da yayalar taşıt yolu üzerinde sorumsuzca hareket edip hem sürücüleri hem de kendilerinin can güvenliğini tehlikeye atıyorlar.

Trabzon’da Karadeniz Sahil yolu Ganita mevkiinde karşıdan karşıya geçmek isteyen yayalar 50 metre ilerdeki üst geçidi kullanmak yerine yol kenarlarındaki bariyerlerin üzerlerinden atlayarak yolun karşısına geçmeye çalışıyorlar. Trafiği ve kendilerini tehlikeye attıklarını, ya bilmiyorlar ya da bilerek bu hatayı yapmaya devam ediyorlar.

HABERE YORUM KAT
Trabzon Haber veya diğer kategorilerdeki haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Trabzon haberleri içerisinde yada diğer tüm haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler