Trabzonlular derneğinden ziyaret

Trabzon İli Kültür ve Yardımlaşma Derneği Başkanı Ahmet Bayrak ve Yönetim Kurulu üyeleri Karaelmas Gazeteciler Derneği  (KGD) Başkanı Osman Sav'ı ziyaret etti. Bayrak, ziyarette yaptığı konuşmada, KGD'nin çalışmalarını yakından takip ettiklerini söyledi.

Trabzonlular derneğinden ziyaret

Trabzon İli Kültür ve Yardımlaşma Derneği Başkanı Ahmet Bayrak ve Yönetim Kurulu üyeleri Karaelmas Gazeteciler Derneği  (KGD) Başkanı Osman Sav'ı ziyaret etti.

Bayrak, ziyarette yaptığı konuşmada, KGD'nin çalışmalarını yakından takip ettiklerini söyledi.

KGD'nin toplumsal olaylara çok duyarlı olduğunu anlatan Baydak, şöyle konuştu:

"Özellikle Mithatpaşa tüneliyle ilgili çalışmalarınızı yakından takip ettik. Sizler, Dernek olarak Zonguldak'ın çözülmesi gereken sorunları için çok ciddi uğraşlar veriyorsunuz. Bu nedenle de ayrıca sizleri kutluyorum. Bizim Derneğimizin sadece ismi Trabzonlular Derneğidir. Derneğimiz şu an Bartın'da o yörenin 11 öğrencisine burs vermektedir.

Dernek olarak 72 öğrenciye burs veriyoruz. Bu öğrencilerimiz arasında sadece Trabzonlu değil, diğer yörelerden vatandaşlarımızın çocukları da bulunmaktadır. Bizler, Zonguldak'ta bulunan tüm vatandaşlarımızı ırk ve mezhep ayırmadan aynı görüyor ve Zonguldak için yapılması gereken çalışmaları elimizden geldiğince yapıyoruz. Bizler her şeyden önce insanı insan olduğu için seviyoruz."

KGD Başkanı Osman Sav da Derneklerini 2003 yılında kurduklarını belirterek,

"Kurulduğumuz günden bugüne hem mesleki açıdan hem de sosyal projeler açısından birçok faaliyetlerimiz oldu. Bundan sonraki süreçte de bu çalışmalarımız devam edecektir" dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel