Trabzonludan ilginç çözüm

Trabzon’un Vakfıkebir ilçesinde Ali Kemal Tosun, Karadenizli’nin pratik zekasını ortayan koyan çözümleri ile dikkat çekiyor. İlçe merkezinde esnaflık yapan Ali Kemal Tosun, kar yağışının yoğun olduğu bölgede, zincir görevini yapması için aracının lastiğin

Trabzonludan ilginç çözüm

Trabzon’un Vakfıkebir ilçesinde Ali Kemal Tosun, Karadenizli’nin pratik zekasını ortayan koyan çözümleri ile dikkat çekiyor. 

İlçe merkezinde esnaflık yapan Ali Kemal Tosun, kar yağışının yoğun olduğu bölgede, zincir görevini yapması için aracının lastiğine bağladığı kalın halatların aracın lastiğine zarar vermemesini düşünerek böyle bir uygulamaya gittiğini belirtti. Aracıyla servis yaptığı için, Şehir merkezinde şu an kar olmaması nedeniyle zincirlerden aracın lastiği daha erken deforme olduğu için böyle bir şey yaptığını açıklayan Tosun, “Günümüzde herkes fırsatçılık olarak değerlendirir olduk.
 
Normal zamanda 20-30 liradan satılan zincirlerin 50-60 liraya karaborsada satıldığı için hem bütçemi sarsmamak hem de fırsatçılara fırsat vermemek için aklıma gelen ilk yöntemi yaptım. Çok da memnunum, hem aracımın lastiği deforme olmuyor, hem de cebimden para çıkmamış oluyor” dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler