Trabzonlu yönetmene plaket verildi

Yönetmenliğini ve senaryo yazarlığını Orhan Tekelioğlu'nun yaptığı "Öyle Sevdik ki Seni" film ekibine Trabzon'un tanıtımından dolayı plaket verildi.  Santa Platformu Başkanı Kemal Özdemir Trabzon'da çekilen filmin Trabzon'un tanıtımına önemli katkı sağlay

Trabzonlu yönetmene plaket verildi
Yönetmenliğini ve senaryo yazarlığını Orhan Tekelioğlu'nun yaptığı "Öyle Sevdik ki Seni" film ekibine Trabzon'un tanıtımından dolayı plaket verildi. 
 
Santa Platformu Başkanı Kemal Özdemir Trabzon'da çekilen filmin Trabzon'un tanıtımına önemli katkı sağlayacağını belirterek Tekelioğlu'la teşekkür plaketi takdim etti. Özdemir, "Trabzon'da çekilen film tarihe ışık tutarak, özellikle Santa'nın tanıtımına önemli katkılar sağlayacak. Platform olarak 'Öyle Sevdim ki Seni' film ekibi ve senaryo yazarı sayın Orhan Tekiloğlu'na plaket takdim ettik. Bu film bölgemizin turizmi için hazırlanan turizm mastır planı ve yeşilyol projeleri ile doğa ve dağ turizminin gelişimini katkı sağlayacak" dedi.
Tekelioğlu da memleketi Trabzon'da böyle bir ödüle layık görülmesinin kendisini çok mutlu ettiğini ifade ederek "Memleketim Trabzon'da böyle bir filmi çekmekten gerçekten büyük keyif aldım. Filmin çekiminde bize yardımcı olan herkese çok teşekkür ediyoruz. İnşallah ilerleyen zamanlarda yine buraya film çekmeye geliriz" diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler