Trabzonlu yarışmacı gülmekten kırdı

Esra Erol'la Evlen Benimle programı birbirinden ilginç karakterleri televizyon izleyicisi ile tanıştırmaya devam ediyor.Konuşmaya başlayınca susturmanın imkansız olduğu Trabzonlu Hasan gibi! Trabzonlu Hasan, Esra Erol'un kendisine sorduğu bir soru üzerine

Trabzonlu yarışmacı gülmekten kırdı

Esra Erol'la Evlen Benimle programı birbirinden ilginç karakterleri televizyon izleyicisi ile tanıştırmaya devam ediyor.

Konuşmaya başlayınca susturmanın imkansız olduğu Trabzonlu Hasan gibi! Trabzonlu Hasan, Esra Erol'un kendisine sorduğu bir soru üzerine dakikalarca konuştu.
 
Geveze damat adayı aynı zamanda oldukça da dürüsttü! Hasan, aradığı gelin adayı güzel olursa hiçbir şeyin önemli olmayacağını söyledi. 
 
YETER Kİ GÜZEL OLSUN
Üstüne bastıra bastıra defalarca güzel olsun da ne olursa olsun diyen Hasan, iç güveysi olmaya bile razı;
 
-"Hiç sorun olmaz Esra hanım... Kaynanama da kaynatama da bakarım, kumanyalarını da veririm, para da veririm".
 
VALİ, BELEDİYE BAŞKANI, EMNİYET MÜDÜRÜ ARADI
Malı ve mülkünü canlı yayından ilan etmekte sakınca görmeyen Trabzonlu Hasan, kendini müthiş de yakışıklı buluyor. 
 
 
-"Ben çapkın değilim. Yakışıklı olmak çapkın olmak anlamına gelmez. Ben yakışıklıyım ama çapkın değilim. Kendimi çok beğeniyorum"
 
Esra Erol'u kendine olan özgüveni ile güldüren damat adayı, bir türlü susmak bilmedi. İddiasına göre Trabzon Belediye Başkanı, Emniyet Müdürü ve Valisi onu cepten aramışlar ve Esra Erol'den selam istemişlerdi. 
 
-"Sizden selam isteyen büyük insanlar var. Trabzon emniyet müdürü, trabzon valisi, trabzon belediye başkanı beni aradı sizden selam bekliyor. Dediler ki Hasan evlenince bizim evimize gel. "
 
KIZ BENİ MEŞGULE ATMASIN
Evlenmek istediği kızı anlatırken de Trabzonlu Hasan herkesi güldüren şu tarifi yaptı;
"Beni aldatmasın, ölene kadar ona bakarım. Bir de aradığımda telefona bakmasın ama asla beni meşgule atmasın. Ben Esra Hanım aldatmayı asla kabul etmem. Beni aldatırsa, 5 avukatım var onu boşarım. Bir de güzel olsun. İlkokul, lise, üniversite ne olursa olsun. Sadece güzel ve bakımlı olsun. Ben ona kırmızı halılar sererim."

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel