Trabzon'lu yarışmacı gönülleri kazandı

Atv ekranlarında gösterilen, Tamer Karadağlı'nın sunduğu "Güven Bana" adlı yarışma programında iki Karadenizli yarışmacı yüzleşti. Yarışmaya Trabzon'dan Onur Çolak Rize'den Çiğdem Hanım katıldı.Programa sempatik davranışları, karadeniz şivesi ve Trabzon'a

Trabzon'lu yarışmacı gönülleri kazandı

Atv ekranlarında gösterilen, Tamer Karadağlı'nın sunduğu "Güven Bana" adlı yarışma programında iki Karadenizli yarışmacı yüzleşti. Yarışmaya Trabzon'dan Onur Çolak Rize'den Çiğdem Hanım katıldı.

Programa sempatik davranışları, karadeniz şivesi ve Trabzon'a olan sevdası ile renk katan ve gönülleri kazanan Onur Çolak konuşmasında: 

"Trabzonspor bizim için siyasettir. Bizde kahvehanede kimse zam,siyaset konuşmaz. Herkes Trabzonspor gündemini konuşur. Trabzonspor Trabzon'lunun ekmeği gibidir. Fakat Trabzonspor'u Trabzon'lular kadar da eleştiren yoktur. Trabzonspor Trabzon'lunun çocuğu gibidir hep iyi olmasını ister." dedi.

Yarışmada ilk 9 soruda normal bir rekabet devam ederken, Onur Çolak ve Çiğdem hanım 10. soruya cevap vermeden ailelerinin yanlarına giderek aileleri ile görüştüler. Çolak'ın ailesi paranın 33 bin de olduğunu ve kendilerine 25 bin lazım olduğunu söyledi. Bu karar üzerine yüzleşmede 25 binlik teklif gelince Onur Çolak butona bastı. Fakat Çiğdem Hanım'ın ailesi parayı koruma altına aldığından dolayı yarışmaya tekrardan devam edildi. Soruda Trabzonspor'un şimdiki başkanı ve onursal başkanı soruldu. Onur Bey Trabzon ve Trabzonspor'lu olmanın avantajını kullanarak soruya Sadri Şener ve Mehmet Ali Yılmaz cevabını vererek soruyu bildi.

Bu sorunun üzerine Çolak bilemeseydim Trabzon'a gidemezdim dedi. Yarışmacılar 12.soruya geldiklerinde 58.300 Tl miktara ulaşmışlardı ve tekrar aileleri ile görüşme kararı aldılar. Çolak yine 20 bin civarı teklifi bekleyip butona basmaya karar verdi. Çiğdem hanım ise önceki sorudan tedbirli davranarak partnerine güvenemedi ve butona erken bastı. Yüzleşme başladığında teklif 15 bine geldiğinde Rize'li yarışmacı butona bastı ve Onur Çolak tarafından koruma altına alınmayan parayı alarak yarışmayı kazanan yarışmacı oldu ve Onur Çolak'tan helallik istedi. Bunun üzerine Trabzonlu yarışmacı bunun bir yarışma olduğunu sonuçta kendisininde butona basacağını söyledikten sonra hakkını helal ederek örnek davranışıyla gönüllerin kazananı oldu. Çolak'ın bu örnek davranışı üzerine Rize'li yarışmacı Çiğdem hanım Trabzonlu yarışmacıya Trabzon'da ailece bir yemek sözü vererek güzel bir jestte bulundu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel