Trabzonlu yaralı er taburcu edildi

 Afyonkarahisar’da geçtiğimiz hafta askeri bölgede yaşanan mühimmat deposunun patlaması olayından yaralı olarak kurtulan ve aslen Trabzonlu olan kısa dönem asker Fethi Tuna tedavi gördüğü hastaneden taburcu olarak ailesinin yaşadığı Tekirdağ'ın Çorlu ilçe

Trabzonlu yaralı er taburcu edildi

 

Afyonkarahisar’da geçtiğimiz hafta askeri bölgede yaşanan mühimmat deposunun patlaması olayından yaralı olarak kurtulan ve aslen Trabzonlu olan kısa dönem asker Fethi Tuna tedavi gördüğü hastaneden taburcu olarak ailesinin yaşadığı Tekirdağ'ın Çorlu ilçesine gönderildi. 

Afyonkarahisar Mühimmat Depo Komutanlığı’na bağlı Şehit Uzman Çavuş Mete Saraç Kışlası’nda 5 Eylül günü meydana gelen ve 25 askerin şehit olduğu patlamada yaralanan 8 askerden biri olan 26 yaşındaki Fethi Tuna, tedavi gördüğü hastaneden taburcu edildikten sonra ifadesi alınarak otobüsle ailesinin yaşadığı Tekirdağ'ın Çorlu ilçesine gönderildi.

444.20120911111816.jpg

Tuna'nın aslen Trabzon'un Sürmene ilçesi nüfusuna kayıtlı olduğu ancak ailesi ile birlikte Tekirdağ'ın Çorlu ilçesinde yaşadığı öğrenildi. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler