Trabzonlu veznedardan vurgun

Trabzon'da bir banka şubesinde çalışan O.T. müşterilerin yaklaşık 1 milyon lirasını zimmetine geçirdiği iddiasıyla aranıyor.İddiaya göre bankada veznedar olarak çalışan O.T., müşterilere ait hesaplardan küçük miktarlarda paralar çekerek kendi hesabına akt

Trabzonlu veznedardan vurgun

Trabzon'da bir banka şubesinde çalışan O.T. müşterilerin yaklaşık 1 milyon lirasını zimmetine geçirdiği iddiasıyla aranıyor.

İddiaya göre bankada veznedar olarak çalışan O.T., müşterilere ait hesaplardan küçük miktarlarda paralar çekerek kendi hesabına aktardı. Miktarı tam olarak belirlenemeyen ancak 1 milyon lirayı bulduğu belirtilen parayı zimmetine geçiren O.T. bir süre önce izne ayrıldı. Olay, para çekmek için bankaya gelen ancak hesabındaki 90 bin liranın yerinde olmadığını gören bir müşterinin uyarısıyla ortaya çıktı. Veznedar O.T.'ye ulaşamayan banka yetkilileri savcılığa başvurarak şikayetçi oldu.

Bankanın görevlendirdiği iki müfettişin de Trabzon'a gelerek tüm hesapları incelemeye aldığı, bu arada bazı müşterilerin de hesaplarından istekleri dışında para çekildiği iddiasıyla banka yönetimine başvurduğu öğrenildi. Polis O.T.'nun bulunması için çalışma başlattı. Olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler