Trabzonlu Vekilin son durumu!

Kalp krizi nedeniyle Trabzon'da tedavi gören MHP Trabzon Milletvekili Süleyman Latif Yunusoğlu, ambulans uçakla Ankara'ya sevk edildi.Önceki gün aniden rahatsızlanarak Ahi Evren Göğüs Kalp ve Damar Cerrahisi Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırılan, bur

Trabzonlu Vekilin son durumu!

Kalp krizi nedeniyle Trabzon'da tedavi gören MHP Trabzon Milletvekili Süleyman Latif Yunusoğlu, ambulans uçakla Ankara'ya sevk edildi.

Önceki gün aniden rahatsızlanarak Ahi Evren Göğüs Kalp ve Damar Cerrahisi Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırılan, burada kalp krizi geçirdiği tespit edilerek yoğun bakım ünitesinde tedavi altına alınan Yunusoğlu, Sağlık Bakanlığına ait ambulans uçakla Ankara'ya götürüldü.

Aort damarında tıkanıklık tespit edilen Yunusoğlu'nun, Ankara'da TOBB Ekonomi ve Teknoloji Üniversitesi (TOBB ETÜ) Hastanesinde tetkiklerinin yapılacağı, bu tetkiklerinin sonucuna göre bypass ameliyatı olacağı bildirildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel