Trabzonlu Şehidin odası açıldı

09 Mayıs 2008 gecesi görev yapmış olduğu Hakkâri Şemdinli Aktütün karakolunda şehit düşen Akçaabatlı Jan. Er Gökhan Uzun'un ailesi ilk kez, Gökhan Uzun'un yatak odasını açtı. Şehit jandarma er Gökhan Uzun'un yatak odası, şehit düştüğü günden bu zamana kad

Trabzonlu Şehidin odası açıldı

09 Mayıs 2008 gecesi görev yapmış olduğu Hakkâri Şemdinli Aktütün karakolunda şehit düşen Akçaabatlı Jan. Er Gökhan Uzun'un ailesi ilk kez, Gökhan Uzun'un yatak odasını açtı.

Şehit jandarma er Gökhan Uzun'un yatak odası, şehit düştüğü günden bu zamana kadar kapalı tutan baba Ali Yaşar Uzun ile anne Esma Uzun, gözyaşları içerisinde Gökhan Uzun' un yatak odasına girerek özel eşyalarına ve fotoğraflarına sarılarak duygulu anlar yaşadılar.

Gökhan Uzun toprağa verildiği günden bu zamana kadar bizlere ilk kez Gökhan Uzun'un yatak odasını açan acılı aile, Gökhan Uzun'un boş yatağına, fotoğraflarına, kıyafetlerine ve özel eşyalarına bakarak “keşke şuanda bu odada olsaydı da gözümüzden yaş akmasaydı””vatan uğruna şehit olduğu için mutluyuz,ancak acımız PKK terör örgütü tamamen yok edilinceye kadar devam edecek.Bu vatan uğruna şehit düşen Mehmetçikler den bir tanesinin ailesiyiz.Evladımızı büyüttük askere gönderdik şehit düştü.Acılıysak da gururluyuz.Gökhan'a ait olan kendi odasını bu zamana kadar kapalı tuttuk,o yokken içimiz kan ağlıyor.Odasına girmeye cesaretimiz yoktu.Onun kıyafetlerini ve fotoğraflarını görüp karşımıza çıkacak hayaliyle yaşıyoruz.Allah tüm şehit ailelerine sabırlar versin.”

Şehit jandarma er Gökhan Uzun'un annesi Esma uzun ve babası Ali Yaşar Uzun, Gökhan Uzun'un yatak odasını tekrar kapattılar.

HABERE YORUM KAT
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler