Trabzon'lu şehidin adı yaşatılacak

Trabzon Büyükşehir Belediye Meclisi Ocak ayı ilk toplantısı Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu’nun başkanlığında gerçekleştirdi.

Trabzon'lu şehidin adı yaşatılacak

Trabzon Büyükşehir Belediye Meclisi Ocak ayı ilk toplantısı Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu’nun başkanlığında gerçekleştirdi. Büyükşehir Belediyesi Meclis Salonu’nda gerçekleştirilen toplantıda Başkan Gümrükçüoğlu ilk olarak Aralık ayında gerçekleştirilen çalışmalar hakkında Meclisi bilgilendirdi. İstanbul’da meydana gelen terör saldırısında şehit düşen Trabzonlu polis memuru Kenan Kumaş’ın ailesi ile görüşülerek Trabzon’da mutlaka isminin yaşatılacağını kaydeden Gümrükçüoğlu, Çaykara’nın Kavlatan mevkiinde meydana gelen çığ felaketi ile ilgili olarak da gelişmeleri kamuoyuna aktardı.

DENETİM KOMİSYONU İÇİN SEÇİM YAPILDI

Toplantıda denetim komisyonuna üye seçimi de yapıldı. Trabzon Büyükşehir Belediye Meclisi’nde gizli oylama ile yapılan seçimde Faruk Kanca, Ahmet Salih Birincioğlu, Fatih Yılmaz, Mehmet Öztürk (Araklı) ve Zeki Sarıalioğlu denetim komisyonuna seçildi. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler