Trabzonlu şampiyonlara ödül!

Trabzon’un Çukurçayır beldesi Belediye Başkanı Sabri Baysal, Muay-Tai dalında gençlerde Türkiye birincisi ve Dünya şampiyonu olan Fatma Nur Keleş'e ve Muay-Tai dalında gençlerde Türkiye üçüncüsü olan Ethem Rasim Seyidoğlu'na başarılarından dolayı plaket v

Trabzonlu şampiyonlara ödül!
Trabzon’un Çukurçayır beldesi Belediye Başkanı Sabri Baysal, Muay-Tai dalında gençlerde Türkiye birincisi ve Dünya şampiyonu olan Fatma Nur Keleş'e ve Muay-Tai dalında gençlerde Türkiye üçüncüsü olan Ethem Rasim Seyidoğlu'na başarılarından dolayı plaket verdi. Plaket törenine Çukurçayırspor Antrenörü Gökhan Bektaş, Başkan Vekili İsmail Taşlı, Meclis Üyeleri Halit Zengin, Hasan Kamil Velioğlu ve Başkan Danışmanı Baki Altuntaş katıldı. 
 
Çukarçayır Belediye Başkanı Sabri Baysal, Çukarçayır’dan dünya birincilerinin çıkmasının gurur verici olduğunu belirtti. Baysal, genç sporcuları yetiştiren ailelere ve antrenörlere teşekkür etti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel