Trabzonlu Samet'e facebook şoku

Trabzon’da sevdiği kıza aşkını önce mektupla anlatan, ardından ortak paylaşım sitesi Facebook’tan mesaj gönderen gencin 6 yıla kadar hapsi istendi.Samet Seis (22), uzun yıllar peşinden koştuğu uzaktan da akrabası olan komşu kızı Özlem Seis’ten yüz bulamay

Trabzonlu Samet'e facebook şoku

Trabzon’da sevdiği kıza aşkını önce mektupla anlatan, ardından ortak paylaşım sitesi Facebook’tan mesaj gönderen gencin 6 yıla kadar hapsi istendi.

Samet Seis (22), uzun yıllar peşinden koştuğu uzaktan da akrabası olan komşu kızı Özlem Seis’ten yüz bulamayınca aşkını ve sitemini bir mektupla bildirdi. “Karşılıksız aşk” diye başlayan mektuptan da bir sonuç alamayan Samet Seis, bu kez Facebook’tan şiir dolu bir mesaj göndererek aşkına karşılık istedi. Yine istediği sonucu elde edemeyen Samet Seis bir yandan üzüntü yaşarken bir süre sonra sevdiği kızın annesi Havva Seis tarafından Akçaabat Cumhuriyet Başsavcılığı’na şikâyet edildiğini öğrenince şoke oldu

HAKARET ETMİŞ

Havva Seis, şikâyet dilekçesinde kızının ve kendisinin taciz edildiğini ileri sürerek Samet Seis’in kızına Facebook’tan sürekli arkadaşlık teklifi içeren mesajlar gönderdiğini ileri sürdü. Özlem Seis ise Samet Seis’in kaleme aldığı mektubunda kendisine “cadı” diye hakarette bulunduğunu belirterek şikâyetçi oldu.

Cumhuriyet Savcısı Celal Sarıdere tarafından hazırlanan iddianamede ise Samet Seis’in hakaret ve cinsel taciz suçundan 9 aydan 6 yıl 5 aya kadar hapis edilmesi, ayrıca memuriyetten men edilmesi talep edildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler