Trabzonlu öncü oldu grup birlik oldu

Gençlik ve Spor Bakanlığı'nın Kastamonu Kadıdağı Gençlik kampında, Trabzonlu grup lideri Mahmut Aydın'ın önderliğinde okunan Memleketim şarkısı büyük beğeni topladı.Türkiye'nin dört bir yanından gelen gençlerin omuz omuza Ayten Alpman'ın "Memleketim" şark

Trabzonlu öncü oldu grup birlik oldu

Gençlik ve Spor Bakanlığı'nın Kastamonu Kadıdağı Gençlik kampında, Trabzonlu grup lideri Mahmut Aydın'ın önderliğinde okunan Memleketim şarkısı büyük beğeni topladı.

Türkiye'nin dört bir yanından gelen gençlerin omuz omuza Ayten Alpman'ın "Memleketim" şarkısını söylerken oluşturduğu güzel görüntüler beğeni toplarken, bakanlığın yaptığı çalışmalara devam edeceği öğrenildi.

VİDEOYU İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ...

Türkiye'nin Doğu'sunun, Batı'sının, Kuzey'inin, Güney'inin omuz omuza bir görüntü oluşturduğu videoda gençler dostluklarını birliktelikleriyle pekiştiriyorlar.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel