Trabzonlu ölmek istiyor

Haer61.Net – Özel Haberi - Trabzonlu intihar ederek hayatına son vermek istiyor. Son dönemlerde artış gösteren intihar olayları her geçen gün daha da fazlalaşırken intihar etmek için en yoğun kullanımın ilaç olduğu dikkatlerden kaçmıyor. Adli ve polis rap

Trabzonlu ölmek istiyor

Haer61.Net – Özel Haberi - Trabzonlu intihar ederek hayatına son vermek istiyor. Son dönemlerde artış gösteren intihar olayları her geçen gün daha da fazlalaşırken intihar etmek için en yoğun kullanımın ilaç olduğu dikkatlerden kaçmıyor. Adli ve polis raporlarına yanıysan verilere göre; ilaç kullanarak intihar eden şahısların bir süre sonra intihardan vazgeçerek 112 ekiplerine arayarak “Alo Ben ölüyorum” diyerek yardım istediği öğrenildi.

EN FAZLA KADINLAR İNTİHAR EDİYOR

Trabzon’da en fazla intihar ederek hayatına son vermek isteyenlerin kadınlar olduğu ise dikkatlerden kaçmıyor. Kadınların intihar etme nedenlerinin ise eşlerinden MOBBİNG görmeleri olduğu verilere yansıyor. İntihar olaylarında ise FACEBOOK gibi sosyal paylaşım sitelerinin de sebep olduğu ifade ediliyor. Trabzon’da bir gecede toplam 4 kadın ilaç içerek hayatına son vermek istese de sonrasında içmiş olduğu ilaçların vermiş olduğu mide ağrısı nedeni ile doktorlardan yardım istediği ortaya çıktı.

Trabzon’da intihar olaylarından bazıları şöyle;

SÜRMENE’DE KADIN İNTİHARI

 

Sürmene İlçesi Çamlıca Mahallesinde yaşayan 29 yaşındaki T.K isimli kadın evde girdiği bunalım nedeni ile ilaç içerek hayatına son vermek istedi. Bir süre sonra içtiği ilaçlardan rahatsızlaşan genç kadın komşularından yardım istedi. KTÜ, Farabi hastanesine kaldırılan kadının sağlık durumunun iyi olduğu ifade edildi.  

ÇAYKARA’DA DA BİR KADIN İNTİHARI

 

Çaykara İlçesi Şahin Kaya köyünde yaşayan 23 yaşındaki genç kız yalnız yaşadığı evinde 20 adet “PAROL” adlı ilaçtan içerek hayatına son vermek istedi. Çekmiş olduğu baş ağırısın dan kurtulmak isteyen genç kadın ağrıyı kesemeyince intihar ettiği belirtilirken 112’yi arayarak yardım istediği öğrenildi. Pişman olan Genç kız Çaykara devlet hastanesinde tedavi altına alındı.

ARAKLI’DA KADININ EŞ İNTİHARI

 

Araklı İlçesinde 22 yaşındaki kadın S.K, eşiyle şiddetli geçimsizlik nedeni ile boşanma aşamasına geldiği gerekçesiyle hayatına son vermek istedi. Ailesinden ayrı olarak yaşadığı sırada eşinin kendisini bırakmasını hazmedemeyen S.K, bıçak ile bileklerini keserek yaşamına son vermek istedi. Yakınları tarafından bulunan kadın son anda kurtarılarak hayata tutunması sağlandı.

ORTAHİSAR’DA İSE ERKEK İNTİHARI

 

Ortahisar ilçesi 2 Nolu Bostancı Mahallesinde evinde yalnız kaldığı sırada intihar etmek isteyen 23 yaşındaki Y.Y.T bıçak ile bileklerini keserek ölmek istedi. Sonrasında pişman olan genç adam yakınlarından yardım isteyerek hastaneye kaldırılmak istendi. Hastanede tedavi altına gencin durumunun iyi olduğu ifade edildi.

Haber : Şükrü ÜÇÜNCÜ

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Bölgesel