Trabzonlu Öğrencinin başarısı

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı tarafından TEKNO girişimci yetiştirmek amacıyla 2009 yılında başlatılan çalışmalar kapsamında 3 yıl’da 452 genç girişimci başvurdu.Bu Genç Girişimciler arasında bulunan Özerk Öncü’nün geliştirmiş olduğu proje 452 proje

Trabzonlu Öğrencinin başarısı

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı tarafından TEKNO girişimci yetiştirmek amacıyla 2009 yılında başlatılan çalışmalar kapsamında 3 yıl’da 452 genç girişimci başvurdu.

Bu Genç Girişimciler arasında bulunan Özerk Öncü’nün geliştirmiş olduğu proje 452 proje arasından en önemli projeler arasında yerini aldı.

Trabzonlu olan Özerk Öncü Ortadoğu Teknik Üniversitesi (ODTÜ) Genetik Mühendisliği öğrencisi. 

Özerk Öncü geliştirmiş olduğu MİRNA projesi kapsamında geliştirilecek olan rekombinasyon sistemi, vektör teknolojileri kullanılırken gereken; DNA kesme, çoğaltma ve yapıştırma gibi zaman ve ekonomik kayıplara neden olan basamakları ortadan kaldırmayı hedefliyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel