Trabzonlu öğrencilerle bir arada!

Of Kaymakamı Tuncay Sonel, Trabzon Tevfik Serdar Anadolu Lisesi Okul Aile Birliği'nin daveti üzerine öğrencilerle bir araya geldi. Kaymakam Sonel, okul konferans salonunda düzenlenen söyleşide öğrencilere mesleğini ve görev yaptığı bölgelerdeki yönetim an

Trabzonlu öğrencilerle bir arada!

Of Kaymakamı Tuncay Sonel, Trabzon Tevfik Serdar Anadolu Lisesi Okul Aile Birliği'nin daveti üzerine öğrencilerle bir araya geldi.

Kaymakam Sonel, okul konferans salonunda düzenlenen söyleşide öğrencilere mesleğini ve görev yaptığı bölgelerdeki yönetim anlayışınıanlattı. Öğrencilerin çok çalışmasını isteyen Sonel, "Derslerinizi aksatmayın, eli öpülesi öğretmenlerinizi can kulağı dinleyin ki başarılı olun. " dedi.

Slaytlı sunum eşliğinde görev yaptığı bölgelerdeki çalışmalardan örnekler veren Sonel, "Güler yüzünüz hiçbir zaman eksik olmasın. Yol yaparsınız, bina yaparsınız ama çalıştığınız yerdeki yetim, öksüz, engelliden, ihtiyaç sahibi aileden haberiniz olmazsa yaptıklarınızın hiçbir önemi olmaz. " şeklinde konuştu.

Okul Aile Birliği Yönetim Kurulu Başkanı Ülkü Müftüoğlu, Kaymakam Sonel'in görev anlayışı ve samimiyetinden çok etkilendiklerini söyledi. Müftüoğlu, "O kadar güzel işler yapılmış ki dinlerken kendimizden geçtik. " dedi.

Program, günün anısına öğrenciler tarafından Kaymakam Sonel'e teşekkür çiçeği sunulması, öğrencilerle birlikte yemek yenilmesi ve okulun gezilmesiyle son buldu

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler