Trabzonlu mühendise işçi kurşunu

 Ankara’nın Sincan ilçesinde Elektrik mühendisi olarak özel bir firmada çalışan Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Elektrik Elektronik Mühendisi Trabzonlu Tamer Söz (26) aynı firmada çalışan işçisi tarafından tabanca ile öldürüldü.Haber : Şükrü ÜÇÜNCÜ / Haber6

Trabzonlu mühendise işçi kurşunu

 

Ankara’nın Sincan ilçesinde Elektrik mühendisi olarak özel bir firmada çalışan Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Elektrik Elektronik Mühendisi Trabzonlu Tamer Söz (26) aynı firmada çalışan işçisi tarafından tabanca ile öldürüldü.

Haber : Şükrü ÜÇÜNCÜ / Haber61.NET 

Elde edilen bilgiye göre askerliğini  yaptıktan sonra Ankara Sincan’da özel bir firmada mühendis olarak işe başlayan Tamer Söz daha önce tartıştığı henüz kimliği açıklanmayan aynı firma işçisi ile bu sabah saat 10:00’da tekrar tartışmaya başladı.

Tartışmanın bir anda kavgaya dönüşmesinin ardından kimliği açıklamayan şahıs Trabzon’un Yomra ilçesi nüfusuna kayıtlı Mühendis Söz’e ateş etti. Şirket odası içerisinde gerçekleşen olayda vücudunun değişik noktalarına isabet alan mermilerden ağır yaralanan Söz  hastaneye kaldırıldı. Yoğun bakımda hayat mücadelesini kaybeden Söz yaşamını yitirdi.

Olayla ilgili soruşturmayı Ankara Emniyetine bağlı polis ekipleri sürdürürken Tamer Söz’ün cenazesi ikindiden sonra Yomra ilçesi Kaşüstü Beldesinde bulunan aile kabristanlığına defnedilecek

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler