Trabzonlu müdüre veda töreni

Trabzon'un Vakfıkebir Lisesi'nde Müdür vekilliği görevinden Beşikdüzü Anadolu Öğretmen Lisesi Müdür yardımcılığına atanan Kadri Alay, yeni görev yerine veda töreni ile uğurlandı.Vakfıkebir Lisesi'nden Milli Eğitim Bakanlığı'nın "Zorunlu Yer Değiştirme (ro

Trabzonlu müdüre veda töreni

Trabzon'un Vakfıkebir Lisesi'nde Müdür vekilliği görevinden Beşikdüzü Anadolu Öğretmen Lisesi Müdür yardımcılığına atanan Kadri Alay, yeni görev yerine veda töreni ile uğurlandı.

Vakfıkebir Lisesi'nden Milli Eğitim Bakanlığı'nın "Zorunlu Yer Değiştirme (rotasyon)" nedeniyle Beşikdüzü İMKB Anadolu Öğretmen Lisesi'ne müdür yardımcısı olarak atanan Kadri Alay, düzenlenen veda töreninde bir konuşma yaptı. Alay, Vakfıkebir Lisesi'nde 6 yıl öğrencilik 8 yıl öğretmenlik,10 yıl müdür yardımcılığı, ara dönemlerde de sık sık Müdür V. olarak görev yaptığını söyledi. "Okulumla özdeşleştiğim kanaatindeyim" diyen Alay, "Bakanlığın rotasyon uygulaması nedeni ile okulumdan ayrılıyorum. Vakfıkebir Lisesi'nde güzel anılarımız var. Binlerce öğrencimizi üniversitede görmenin gururunu yaşadık. Sosyal, sportif, kültürel faaliyetlerde başarılar kazandık. Öğrencilerimizi topluma kazandırmanın gayreti içinde olduk. Öğrenci profilimiz ne olursa olsun biz aynı gayreti gösterdik, çoğu öğrencimizi bu şekilde kazandık." dedi.

Vakfıkebir Lisesi'nde Müdür Vekili olarak görevlendirilen Ahmet Üçüncü ise Alay ile 7 yıl beraber çalıştıklarını belirterek, "Okulumuzda görev yaptığı süre içinde yapmış olduğu özverili hizmetlerden dolayı kendisine teşekkür ediyoruz." şeklinde konuştu.

Konuşmaların ardından Ahmet Üçüncü, tarafından Alay'a plaket takdim edildi.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel