Trabzonlu müdür kalbine yenildi

Türkiye Elektrik İdaresi A.Ş. (TEİAŞ) 10. İletişim Tesis ve İşletme Grup Müdürü Osman Peker geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybetti.Samsun'un Tekkeköy ilçesi Kirazlık mevkisinde bulunan Türkiye Elektrik İdaresi A.Ş.'de 10. İletişim Tesis ve İşletme

Trabzonlu müdür kalbine yenildi

Türkiye Elektrik İdaresi A.Ş. (TEİAŞ) 10. İletişim Tesis ve İşletme Grup Müdürü Osman Peker geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybetti.

Samsun'un Tekkeköy ilçesi Kirazlık mevkisinde bulunan Türkiye Elektrik İdaresi A.Ş.'de 10. İletişim Tesis ve İşletme Grup Müdürü olarak görev yapan Osman Peker, geçirdiği kalp krizi sonucu 59 yaşında hayata gözlerini yumdu. Osman Peker için bu sabah görev yaptığı işyerinin önünde tören düzenlendi. Törende helallik alındı ve yapılan duanın ardından Osman Peker'in cenazesi ikindi namazına müteakip kılınacak olan cenaze namazının ardından toprağa verilmek üzere Trabzon'un Sürmene ilçesinin Karaman köyüne gönderildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler