Trabzonlu konsolosun dansözlü doğum günü

 Ali Ağaoğlu, 26 yaşına giren oğlu Alican için bol dansözlü, horonlu, Gam gam style'lı bir doğum günü partisi verdi. Ağaoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ağaoğlu'nun büyük oğlu Şirketin Yönetim Kurulu üyesi ve aynı zamanda Kırgızistan Trabzo

Trabzonlu konsolosun dansözlü doğum günü

 

Ali Ağaoğlu, 26 yaşına giren oğlu Alican için bol dansözlü, horonlu, Gam gam style'lı bir doğum günü partisi verdi.
 
Ağaoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ağaoğlu'nun büyük oğlu Şirketin Yönetim Kurulu üyesi ve aynı zamanda Kırgızistan Trabzon Fahri Konsolosu Alican Ağaoğlu, geçtiğimiz hafta sonu 26. yaş gününü Maçka'da bulunan sosyetik meyhane Arabesque'de kutladı. Alican Ağaoğlu kendisine hazırlanan sürpriz doğum gününden haberi olmadan ailecek bir akşam geçirecekleri sandığı mekana geldi, tüm arkadaşlarını karşısında görünce bu sürpriz karşısında çok duygulandı.
 
TÜM AİLE BİR ARAYA GELDİ
 
Annesi ve kız kardeşinin organize ettikleri doğum günü partisinde başta Ağaoğlu ailesi olmak üzeri Alican'ın tüm arkadaşları gönüllerince eğlenip güzel bir gece yaşadılar. Doğum günü pastasının ardından dansözler sahneye çıkıp masaların arasında dans etmeye başlayınca geleneksel para yapıştırma startını bu sefer Ali beyin eşi Semra Ağaoğlu başlattı. Semra Hanım eşi Ali Ağaoğlu ile birlikte oğullarının bu mutlu gününde bol bol dans edip oğullarının mutlulukları ailece yaşamanın mutluluğu gözlerinden okunuyordu.
 
ALİCAN OMUZLARDA
 
Alican Ağaoğlu ve arkadaşları gecenin ilerleyen saatlerine kadar çılgınca eğlenip doğum gününün keyfini fazlasıyla çıkardılar. Zaman zaman horon teptiler, zaman zaman Gam Gam Style, Çifte Telli oynayan gençler bir arada Alican'ı omuzları alıp havaya fırlatarak coşkularını gösterdiler. Uludağ'da bulunan Ağaoğlu My Resort ve Kar Tanesi genel müdürü Murat Türker yeğenin bu mutlu gününde yalnız bırakmayarak bir geceliğine doğum gününe katılırken yeğeni ile birlikte sabaha kadar dans edip eğlendi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel