Trabzonlu kahraman dede ölü bulundu

TSK'dan da teşekkür mektubu gelmişti Trabzon'un Araklı ilçesinde oturan 86 yaşındaki Ömer Keleş, namaza gitmek için evinden çıktıktan sonra yol kenarında ölü bulundu. Keleş, 2008 yılında terör saldırılarının ardından Genelkurmay Başkanlığı'na "Beni de ask

Trabzonlu kahraman dede ölü bulundu

TSK'dan da teşekkür mektubu gelmişti

 Trabzon'un Araklı ilçesinde oturan 86 yaşındaki Ömer Keleş, namaza gitmek için evinden çıktıktan sonra yol kenarında ölü bulundu. Keleş, 2008 yılında terör saldırılarının ardından Genelkurmay Başkanlığı'na "Beni de askere alın" diye mektup yazmış, TSK'dan da teşekkür mektubu gelmişti.

Araklı'nın Kalecik beldesinde oturan Ömer Keleş (86), önceki gün namaza gitmek için evden çıktı. Akşam olmasına rağmen evine dönmeyince ailesi, yaşlı adamı aramaya başladı. Yapılan çalışmalar sonucunda Keleş'in yol kenarında cesedi bulundu. Kalp krizi geçirerek öldüğü tahmin edilen Keleş, beldede kılınan cenaze namazının ardından toprağa verildi.

"BENİ DE ASKERE ALIN"

Ömer dede, 2008 yılında yaşanan bazı terör saldırılarının ardından duyduğu üzüntü nedeniyle Genelkurmay Başkanlığı'na mektup yazarak, 1946 yılında 36 ay askerlik yapmasına rağmen teröristlerle çatışmak için yeniden asker olmayı istediğini belirtmişti. Genelkurmay Başkanlığı da, Ömer dedeye teşekkür mektubu göndermişti.

Mektupta "Türk Silahlı Kuvvetleri, bölücü terör örgütüne karşı verdiği mücadelede sizin gibi vatan sevgisi yüksek, tarihi değerlerine bağlı vatandaşlarımızın destek ve sevgilerini, her zaman yanında hissetmekte ve sizlerden aldığı güç ile görevini en iyi şekilde yerine getirme gayreti içinde olacaktır. Size bu konuya göstermiş olduğunuz duyarlılıktan dolayı teşekkür eder, en iyi dileklerimizle bilgilerinize rica ederim" denilmişti.

..”

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel