Trabzonlu İtfaiyeci meclis gündeminde

Haber61 – Haber Merkezi – Trabzon Büyükşehir Belediyesi itfaiyesinde görevli Süleyman Kelkitli tutuğu nöbet sırasında kalp krizi geçirerek hayatını kaybetmişti. Bugün Trabzon Büyükşehir Belediye Meclisi Şubat ayı toplantısında gündem dışında söz alan mecl

Trabzonlu İtfaiyeci meclis gündeminde

Haber61 – Haber Merkezi – Trabzon Büyükşehir Belediyesi itfaiyesinde görevli Süleyman Kelkitli tutuğu nöbet sırasında kalp krizi geçirerek hayatını kaybetmişti. Bugün Trabzon Büyükşehir Belediye Meclisi Şubat ayı toplantısında gündem dışında söz alan meclis üyesi AK Partili Sait Gürsoy, Kelkitli’den geriye kalan ailesine yardım edilmesi teklifinde bulundu.

Mecliste konuşan Gürsoy, “ Belediye personelimizde ve görev başında aniden fenalaşarak hayatını kaybetti. Bu durum bizi çok üzdü. Bu kardeşimiz çok çalışkan bir isimdi ve daha 50 yaşındaydı. Hayatını kaybetmeden önce bir ev almıştı. Bankadan kredi çekmişti. Bu kredinin de sigortası yoktu. Bu nedenle şuan 84 bin TL ailesine borç kaldı ve durumları çok zor. Benim önerimdir bu aileye yardım edelim meclis olarak para toparlayalım.”diyerek öner,isinde buldundu.

Gürsoy’un bu önerisi sonrası söz alan MHP meclis üyesi Ali Sağıroğlu, “ Gürsoy kardeşimin bu konudaki hassas duruşuna teşekkür ederim. Evet meclis olarak bir yardım yapmamız gerek. Sayın Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, ABD’ye gitti ve Türkiye’yi temsil ediyor. Ona buradan harcırah gönderilmesi için oylama yaptık. Bana kalsa bu harcırahı ona göndermeyelim başkanın durumu iyi bu parayı görev başında ölen Kelkitli kardeşimize verelim.”ifadelerini kullandı.

MHP’li Sağıroğlu’nun bu  önersine diğer partililer tarafından Sıçak bakılmadı.

Haber : Şükrü Üçüncü  

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler