Trabzonlu İsmail destek bekliyor!

Pazar günü yapılacak finalde Ramazanoğlu’nu desteklemek isteyenlerin cep telefonlarından 107 yazıp 2353’e SMS atmaları yeterli olacak.Kanal7 televizyonunda pazar akşamları 20.30’da yayınlanan ve Trabzon’un Araklı ilçesinden olan hemşehrimiz İsmail Hakkı R

Trabzonlu İsmail destek bekliyor!

Pazar günü yapılacak finalde Ramazanoğlu’nu desteklemek isteyenlerin cep telefonlarından 107 yazıp 2353’e SMS atmaları yeterli olacak.

Kanal7 televizyonunda pazar akşamları 20.30’da yayınlanan ve Trabzon’un Araklı ilçesinden olan hemşehrimiz İsmail Hakkı Ramazanoğlu’nun (107 İsmail) yarıştığı “Gönülden Sesler” İlahi Yarışması’nda nihayet büyük finale gelindi.
Türkiye birinciliği için yarışacak olan Ramazanoğlu, Trabzon’dan destek bekliyor. Ramazanoğlu, jüri korumasız finale kalan tek yarışmacı olurken, yarışmanın da tek çocuk yarışmacısı olarak kaldı.

Ramazanoğlu, hemşerilerinin kendisini izlemelerini ve desteklerini bekliyor. İsmail Hakka Ramazanoğlu’unu (107 İsmail) desteklemek için 107 yazıp 2353'e SMS göndermek yeterli olacak.  Bir kişinin birden fazla mesaj gönderebildiği yarışmada, Ramazanoğlu, birinci olursa sıfır bir araba ve ailece umre ziyareti ödülü kazanacak.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Bölgesel