Trabzonlu işçilere kapılar kapalı!

Karadeniz Teknik Üniversitesi (KTÜ) Farabi Hastanesinde işten çıkarılan işçilerin mücadelesi sürüyor. Yılbaşı akşamı telefonla işlerine son verilen işçilerin, işlerine geri dönme mücadelesi 78. günü geride bıraktı.İşçiler tepkilerini AKP Trabzon il binası

Trabzonlu işçilere kapılar kapalı!

Karadeniz Teknik Üniversitesi (KTÜ) Farabi Hastanesinde işten çıkarılan işçilerin mücadelesi sürüyor. Yılbaşı akşamı telefonla işlerine son verilen işçilerin, işlerine geri dönme mücadelesi 78. günü geride bıraktı.

İşçiler tepkilerini AKP Trabzon il binasına yürüyerek gösterdi. Merkez PTT önünde toplanarak AKP’ye yürüyen işçilere KESK üyeleri de destek verdi.

AKP önünde açıklama yapan SES Trabzon Şube Başkanı Ümit Pamuk, “KTÜ Farabi Hastanesi işçilerinin işten çıkarılmalarına neden olan politikaların sorumlusu ve uygulayıcısı olan AKP’nin önündeyiz. Kampanyalar düzenledik, rektör ile görüştük, topladığımız imzaları sayın Cumhurbaşkanına gönderdik. Cumhurbaşkanımızdan sorunun çözümünün sağlanması için KESK Genel Merkezi olarak randevu talebinde bulunduk. Ancak üzülerek belirtmeliyiz ki randevu talebine olumsuz yanıt aldık. Buradan bir kez daha kamuoyuna sesleniyoruz; işten çıkarılan insanlar Faruk Çelik’in ‘iyi paradır’ dediği 773 lira ile hayatlarını idame ettirmeye çalışan işçilerdir” dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel