Trabzonlu işçi öldürüldü

Libya’da çıkan olaylar esnasında bir Trabzonlu işçi vurularak öldürüldü.Edinilen bilgiye göre İstanbullu bir firmada çalışan Yunus Emre Çelik (27) Libya’daki şantiyedeki vinçe tırmandığı anda nerden geldiği belirlenemeyen tek kurşunla vurularak öldürüldü.

Trabzonlu işçi öldürüldü

Libya’da çıkan olaylar esnasında bir Trabzonlu işçi vurularak öldürüldü.

Edinilen bilgiye göre İstanbullu bir firmada çalışan Yunus Emre Çelik (27) Libya’daki şantiyedeki vinçe tırmandığı anda nerden geldiği belirlenemeyen tek kurşunla vurularak öldürüldü.

Trabzon’un Yomra ilçesi Oymalıtepe Beldesine kayıtlı olan Yunus Emre Çelik, Libya’da çıkan olaylarda silahla vurularak öldürüldü. Konsolosluk ailesine haberin ulaşması üzerine bugün bilgi verdi.

Dışişleri Bakanlığı cenazeyi almak için uğraşırken, Trabzon Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu'nun Konsolosluktan Yunus Emre Çelik'in cenazesinin Trabzon'a getirilmesi için girişimlerde bulunduğu öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel